Att saga Hejda.


Jag inser att vi skulle kunna fortsatta precis sahar foralltid. Jag skulle vakna upp om fem ar med precis samma sms i min telefon och precis samma grat i brostet. Jag skulle kanna mig bade ledsen och dum for att jag trodde att den har gangen kanske saker och ting skulle vara annourlunda. Nu kanske Vi antligen skulle falla pa plats. Du kanske verkligen hade menat det du sa mellan vara kyssar inatt. 

Sa jag har tagit ett beslut och sager at mitt hart bultande hjarta att nu far det allt vara nog. For jag behover nagot akta, inte bara stula magiska stunder som forsvinner lika snabbt som de borjade. Jag ar vard att bli alskad av nagon som jag faktiskt vagar alska tillbaka. Och finns du sa kan jag inte alska nagon annan for du fyller mitt hjarta med bara tanken pa din hud. 

Nu sager jag hejda. Det gor sa ont men jag tackar for mitt nu, for var resa och for allt jag aldrig kannt forut. For alla ganger jag kannt mig hel med dig, for all varme, all karlek, all lycka och alla skratt. Jag ska lagga allt som varit du och jag i ett litet horn av mitt hjarta och alltid, alltid minnas oss med ett leende. Det har ar inte alls vad jag vill. Jag vill att du ska springa efter mig, ta mig i dina armar och saga att nu, nu ar jag saker hos dig och att inget annat spelar nagon roll. 

Men jag vet att du inte springer efter och pa nagot satt sa ar det val darfor som jag maste saga hejda. 

<3 
Me



Och sa spranger du mitt hjarta igen.


Du dimper ner har mitt i mitt liv som en stromvind och jag tappar andan. Kiknar som sa manga ganger forr. Allt annat forsvinner, jag slutar tanka och kan knappt ta mig igenom dagen. Vet du det, anar du att du ar précis allt jag vill ha och att jag skulle lamna hela mitt liv for dig utan att blinka?

 

Du ar har igen, nara mig, i samma stad for nagra ogonblick. Du kysser hela min kropp med drommar, planer och din doft. Herregud, jag skulle kunna leva pa bara din doft foralltid. Hur kan det var mojligt att du fortfarande forvranga hela min varld? Att mitt forstand blir som forlamat I din narhet.

 

Men nar jag lyckats landa efter den forsta vagen av lyckorus, nar natten ar over och jag sitter har I verkligheten igen blir jag radd. Radd for att jag kommer att fa ont I hela mig nar du lamnar, radd for att jag vagat tro pa allt du sagt och radd for att jag kanske aldrig kommer att alska nagon som jag alskar dig.

 

Inatt efter att vi alskat, nar jag tyst lag i din famn och i vart svett sa ville jag stanna tiden.

Jag ville vara ett med dig foralltid och tankte att Det Har ar sa dert ska kannas och det har ar allt jag vill ha.

 

Du lag sa nara mig att jag var radd att du kunde lasa mina tankar I morkret.

Att det skulle skramma dig hur mkt jag ar din och hur du alltid kommer att spranga mitt hjarta.

 

<3

Me


.

Ibland star hjartat still. Det slutar sla, kanns det som, i flera dagar och man undrar hur man ska overleva. Kan man leva utan sitt hjarta eller ens utan en del av det?


Och medans hjartat star still sa fortsatter varlden att snura snabbt snabbt.
Man undrar hur det ar mojligt for livet att rusa fram nar man sjalv ar som frusen is.


Ororlig star man for att inte allt, precis allt ska rasa samman och aldrig nagonsin bli som forr...

 

Love,

Me


 


RSS 2.0