Den Forbjudna (underbara, sota och sexiga) Frukten

 


Sahar efterat har jag en klump av olust i magen aven om jag intalar mig sjalv att det inte var fel. Eller i alla fall inte mitt fel.

 

Han bar mork kostym och vantade pa mig i kylan utanfor restaurangen. Var lite sen med mening sa klart. Jag bar allt for hoga svarta klackar, en vit blus som avslojade mer an den borde och slarvigt uppsatt har. Han var snyggare an jag mindes honom och mindre nervos an nar vi sags sist pa flyget fran Sverige. Han kande nog likadant for mig. Han hade tunna fina skrattrynkor i ansiktet sa som man runt fyrtio har och ett tjockt ljust har. Ett sant har man vill dra sina fingrar igenom och lukta pa en soldrankt morgon i sangen.


Restaurangen vibrerade av sarl och nar vi satt oss ner hade han redan bestallt bade mat och vin. Jag foll direkt. Alskar man som bestammer lite (undrar vad det sager om mig?). Vinet var torrt, vitt och kallt och samtalet flot pa precis sa som man vill att det ska. Vi at, skrattade, pratade medans timmarna gick. Vi pratade om sant vi borde gora ihop i denna stora stora stad. I vanliga fall brukar jag se det som ett valdigt bra teckan. Nu ar det formodligen livsfarligt. Jag forforde honom med mitt vita unga leende och han mig med sin trygga manlighet. Eller sa forfordes vi bada av att vi egentligen inte borde varit dar till att borja med. Spanningen lag i luften och vi dansade runt amnet vi bada nog inte kunde fa ur tankarna.

 

Det var kall natt nar vi hastigt kramades hej da i ljuset av en gatlykta. Staden var fortfarande pa hogvarv och bilarna susade runt oss. Nu var han nervos, det kande jag anda genom hans ytterrock. Han tog min hand och jag kande plotsligt varfor denna kvall nog aldrig borde hant. Ringen pa hans finger var kall och tjock. Det gick inte att latsas att den inte var dar langre.


Varfor ar det vi inte far sa otroligt spannande och sexigt? Eller ar det omojliga ett satt att fly fran en verklig relation? Ar det sa att ringen pa hans finger gor det hela mkt lattare och mer okomplicerat for att det aldrig kan bli mer an ... hmm, just ingenting?

 

Min telefon piper och pa skarmen lyser ett meddelande fran honom. Den gifte mannen undrar om vi kan ses igen...

LOVE,
Me


 

 


Jag Älskar Dig

I flera dagar har jag haft en känsla i kroppen som är lite svår att få ord på.
Plötsligt då och då så skriker jag högt i tankarna: JAG ÄLSKAR DIG!!!
Efter några dagar insåg jag att det var just det. Jag älskar honom. Det här är på riktigt.  

I fredags var jag ute för ETT glas vin. värsta luret. träffade på min väns kollegor och deras vän som visade sig vara min leverantör. De söp ner oss totalt.
Så mycket drinkar och jag hade så kul där jag satt med full uppmärksamhet och flirtade med alla män runt omkring mig. Smsar med killen och han kommer dit. När jag ser honom ståendes precis bakom mig och pratar med våra vänner blev jag så glad att jag inte kunde hålla mig ifrån honom.
Alla andra killar försvann i ett ögonblick.

Vi gick ganska snabbt och kom hem, hade fantastiskt sex några gånger och sen somnade vi i varandras armar.
Det var min version.
Hans version dagen därpå var att jag var otrevlig och däckade direkt efter sexet och sedan vägrade dela med mig av täcket. Jag låg dock i lä i jämförelse med en av vännerna som gick hem i fel jacka, en herrjacka många storlekar för stor dessutom.

Min bakishumor hade inga gränser dagen därpå. Som tur var var han helt med på noterna och jag hörde hela tiden det där skriket i huvudet: JAG ÄLSKAR DIG!!!
Han frågade hur mycket jag tyckte om honom, vår egen lilla kärleksmätare som skiftar mellan plus och minus beroende på dagen.
"Hur mycket jag tycker om dig...? Christopher, Jag älskar dig."  

Dagen fortsatte med en brunch med mina vänner och sen en brunch med hans vänner. Prommenad i solskenet och sen en tidig opera. Hand i hand gick vi hem och myste hela natten. I mitt huvud hade rösten som skrek : Jag älskar dig!! tystnat.
Nu var det endast en viskade röst som dök upp varje gång jag tittade på honom. "jag älskar dig.."  

Den rösten viskade i mitt öra hela dagen. Hela kvällen när vi tillsammans hade söndagsmiddag med mina föräldrar. Förhoppningsvis alla dagar, kvällar och nätter från och med nu.  

Love SC

Idag ar jag sentimental.



Maybe we could make it all right
We could make it better sometime

Maybe we could make it happen, baby
We could keep trying
But things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy, baby

We could keep trying
But things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back 

We could keep trying
But things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat

(With Every Heartbeat, Robyn) 

LOVE,
M



Och jag stod lite pa ta.


Jag traffade en man pa en fest for nagra veckor sen. Valdigt lang och lite konstig. Men en vacker man med stora hander och ett tatt skagg precis som jag vill ha det. Och glasogon. I ett morkt horn stod vi och pratade om varen, livet och karleken. Han pratade om bocker jag borde lasa och jag pratade om hur mkt jag alskar eftermiddagssolsken. Jag skrattade flickigt nar han tittade djupt in i mina ogon och berattade att han redan nu kunde saga minst 10 saker han tyckte om hos mig. 

Nasta morgon ringde han mig pa jobbet och han var nervos det horde jag pa hans rost. Mitt hjarta kvittrade och jag rodnade nar vi bestamt att vi skulle ses. Han motte mig vid min tunnelbanestation och solen lyste pa oss hela langa fina sondagen. Han hade med sig en bok till mig som han skrivit en liten rad i. En liten rad till bara mig. Vi gick igenom den somniga staden och varen lag i luften. Vi gick pa barer, at mat, drack vin och vi blossande bada berusat. Och vi pratade, pratade och pratade i nastan 10  timmar. Om vad minns jag knappt nu. Sen nar bussen narmade sig sa bojde han sig ner och sa kysste han mig snabbt, mjuk och precis sa som man vill att det ska vara. Precis sa som man blir kysst i sina drommar ni vet. Tiden stod still. Han holl mitt huvud i sina hander och jag stod lite pa ta. Sen sprang jag pa bussen och log precis hela vagen hem. 

Visst ar det fint sadar i borjan nar allt skimrar i rosa och man inte vet sant man egentligen inte vill veta? Eller innan man hunnit beratta det man helst inte skulle behova prata om. Innan man borjat tanka allt for mkt pa det som egentligen inte betyder nagot alls. 

Visst vore det skont om man kunde halla kvar vid den dar forsta magiska oskyldiga kyssen ett litet tag? Eller kanske gomma den i en liten ask och ta fram den igen nar man grublar for mkt pa sant som inte raknas egentligen. Som vem han kysste innan mig och om han tanker pa hennes lappar ibland om natten. 

LOVE,
Me


det är inte Han

jag har väntat länge på att han ska komma hem och att vi ska börja Vårt liv tillsammans,
han kom hem. ljuv romantik och vilt sex i flera dygn. allt kändes bra förutom den lilla detaljen då han sa att "jag vet att du kommer få panik och göra slut, men kom ihåg att det det inte finns någon egentlig anledning att avsluta något som är så rätt". Jag tänkte att jag kommer nog inte behöva göra slut denna gång.
Han är det jag vill ha.
Men sen kom hans fest. vi hade sjukt kul och gick sen ut. hans vänner flirtade med mig, han själv var så full att han blev helt osexig, hans kompis råkade dansa till så att 'min killes' ögonbryn sprack och sen åkte skjortan av, osexigare kunde han inte bli. han märkte vad jag kände men lyckades släta över så pass att han hade en bra kväll med sina lika dygnraka vänner.
egentligen ville jag avsluta allt där och då.
egentligen fick jag en perfekt anledning att kräva 'tid för mig själv'.
jag känner mig lättad av tanken. men även misserabel. igår tittade jag på honom och såg oss.
ikväll ser jag bara hans nummer på mobilen jag jag väljer att inte svara. Varför kan jag aldrig se att hans svagheter väger över hans styrkor, varför kan jag aldrig vara mer tillgiven än dömmande?

God natt SC

Som man raggar får man ligga

Ja, tisdag morgon och telefonen ringer 06 vilket var tur för att mitt larm gick tydligen aldrig av.
Ja, det är min kompis i andra luren. hans röst är hetsig och hes vilket inte var en bra kombination nu på morgonen.

Huvudvärk. Varför har jag huvudvärk. Just det, vi drack vin igår.
Hör inte vad han säger.
Fick ännu mer ont i huvudet. la på.

ahhhhhh tystnaden är underskattad. Han ringer igen 5 minuter senare. denna gång på väg hem. 
jag skyllde på dålig mottagning i min lägenhet men han verkade inte bry sig om att jag ljög.
Det här måste vara viktigt.  
Ja, min kompis verkar ha haft en bortamatch igår. han gick tydligen hem med den fulaste tjejen i baren. bra jobbat tyckte jag. av alla söta tjejer så lyckades han supa ner sig själv och gå hem med den fulaste.
han hade ångest men jag orkade bara skratta.

som man raggar får man ligga sa jag krasst.
jag fick höra att jag var osympatisk och funderade på att lägga på igen men insåg att då skulle jag faktiskt vara osympatisk på riktigt. ok, ge mig detaljerna.  

Hon, kvinna i sina bästa år inne på sitt kanske 34e och väldigt väldigt överviktig. väldigt osäker och väldigt full. Iklädd trasiga strumpbyxor, kort tajt osmickrande klänning, en helt ok kavaj och ett hår högt som Marge (Simpsons).
Marge var fullast på stället och han, min vän, en man på 28 vårar var fullare än fullast.
Han hade haft siktet inställt på en het brunett men hon hade gått tidigt (jag tror: han blev dissad).
Sen är allt väldigt oklart men han vaknade upp naken och nyknullad och trodde att det var Hon som hade utnyttjat honom. mer panik hade han fått när han insåg vad som låg brevid honom. En gigantisk kvinna som han tyckte påminde om en avtuppad bläckfisk a la sjöjungfrun Ariels häxa.

Han ringde mig dock inte för att få sympati utan för att veta vad sexuellt utnyttjande under influens innebar.  
Jag sa att även om jag inte läst juridik så tror jag även en domare skulle säga att:
Är man fullast och går hem med Marge, får man gilla läget när man upp med Ursula.      

Love SC

Another Monday

Måndag morgon. Vad har hänt sedan sist jag skrev här..?

Jag har gått ner en massa kilon efter en detox diet, fått en schysst solbränna och känner mig ganska fräsch för tillfället. Detox är det absolut bästa för kroppen- ut med all skit och ät bara det som din kropp mår 100% bra av.
Efter en sliten helg och jobb på melodifestivalen så kände jag mig så äcklad av mig själv. Fylld ända upp med all skit tänkas kan. Så det var dags att rensa. Resultatet var att skiten blev grön. Då vet man att man har för mycket gift i kroppen. 

Min kille kommer hem den här veckan och jag kan inte fatta hur fort tiden har gått. Äntligen! 
Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag saknar honom. Däremot blir jag heeeelt galet nervös av bara tanken att han ska komma hem. Tror det mest är en bra nervositet men jag kan inte hjälpa att undra 'tänk om Det är borta'. Jag märker innan veckan är slut.  

Jag har sagt upp mig på mitt jobb och fått ett annat- 3 arbetsveckor kvar bara. Sen ska jag bygga grunden för ett skandinaviskt företag som ska expandera globalt. Sjukt kul. Sjukt mycket ansvar.
Det kom helt i rättan tid för jag har aldrig någonsinn vantrivits på en arbetsplats som nu! Jag älskar mina arbetsuppgifter men vår VD är en fullkomplig psykopat. Jag såg ett program igår om höga chefer som är psykopater och han passade in väldigt bra. Tyvärr så är han inte det minsta kunning eller är en bra ledare vilket gör att jag inte har någon respekt för honom överhuvudtaget. Sen direktrapporterar jag till honom nu och då märker jag hur kortsiktig han är och att han är som ett stort osäkert desperat barn i en stor kavaj.
Längtar tills min sista dag även om jag kommer sakna mina närmsta kollegor!  

Jag har även blommat upp till mitt gamla jag när jag har varit ute vilket betyder att jag nu har nya killar lindade runt fingret och jag njuter av fulla drag över uppmärksamheten. Tyvärr råkade ett av mina offer bli min bästa väns kollega så nu får hon höra honom älta mig och det där med att jag har kille verkar han inte se som något hinder.   Jag trivs fantastiskt bra i min lägenhet och har investerat varenda krona i den istället för i min redan helt enorma garderob. Det är en fantastisk känsla att få komma hem och känna harmoni istället för stress.

Nu fick jag med det viktigaste- denna vecka är bokad med spa (ska vaxa allt innan Han kommer hem), vin med min gamla chef, lunch med min nya chef samt försöka undvika min nuvarande chef. Sen ska jag vara mitt allra snyggaste dagen D då Han kommer tillbaks till min famn.  

Puss o Love SC

RSS 2.0