kanske, kanske inte

Tillbaka i gamet. Min kompis kompis har jag länge haft en flirt med. den började för flera år sedan under en kräftskiva- jag, min kompis och hans tjej & hans barndomsvänner som jag aldrig hade träffat förut. en av dess barndomsvänner var den här killen. vi sov brevid varandra redan första natten men han var gentleman nog att inte göra annat än att se till att jag hade täcke över mig. sen blev det fler event och även en och annan mindre fest och under årens gång har vi kysst varandra en och annan gång men inget mer. sist vi kysstes var förra sommaren när vi vaknade upp tillsammans efter en fest aningen bakis och sen nakenbadade och myste innan vi begav oss tillbaka till verkligheten. sen kom han och hälsade på mig och vår gemensamma vän i UK där vi pluggade och han föreslog i slutet på en flirtig kväll att vi skulle gå hem ihop. men just då var jag mer sugen på en annan kille och en vecka senare blev han ihop med sin nuvarande tjej. men jag ville ju inte att han skulle glömma mig så jag har gjort mig påmind då och då. nu bor han utomlands men jag fick precis ett mail om att han ville ta en fredagsöl eller en bakiskaffe under nästa helg när han kommer för att hälsa på. det låter ju helt oskyldigt men alla som känner mig vet bättre. jag kommer garanterat dricka både en öl med honom och dricka bakiskaffe ihop när han vaknar upp brevid mig. och jag vet det här för om det finns en minsta chans att han kan få ihop det med mig kommer han att ta den. men han kommer aldrig kunna få det svart på vitt och han kommer alltid ta chansen och han kommer alltid undra.

Love SC

What happends under influence stays under influence

igår vaknade jag upp med total söndagsångest. Jag var naken, i en annan säng, med en killkompis. herregud. jag gick igenom kvällen: middag med vännerna, mycket alkohol, riche, birstro jarl och sen kände jag mig trött och åkte hem. nej, just det, inte hem. jag var den sista i taxin och när jag skulle batala var mitt visakort borta. så jag ringde honom, han som jag vaknade upp brevid. han löste ut mig och sen gick vi upp till honom för att kolla bussar- för kallt att gå en vinternatt och dessutom för långt i högklackat. sen låg vi och pratade, insåg att det var en halvtimme tills bussen gick och han erbjöd mig att sova där. Jag lånade en t-shirt och hans tandborste. sen låg vi sked. mysigt. lite väl mysigt. vi kom närmre och närmre varandra och sen var min t-shirt borta och jag satt gränsle över honom. I samma ögonblick insåg jag hur fel det var och gäller 5-sekunders regeln även vid sex så hade vi inte förstört den vänskap vi hade. jag kände att jag var tvungen att gå, klädde på mig. men när han skulle dra upp min dragkedja åkte den ner lika snabbt och plötsligt satt jag där gränsle över honom igen. för full och för trött för sex egentligen och vi somnade. och jag vaknade. med söndagsångest. och inväntade samtalen "va faan hände igår??"

Love SC

Helgon knullar inte pa andra daten. Tyvarr.


Igar var den stora dagen. Jag skulle ga pa min andra date med the Canadian efter att ha Alskat honom en helt vecka. Jag har ratt seriost gatt och funderat pa om han anda inte skulle kunna vara mannen I mitt liv. Var “hur traffades ni” historia skulle ju vara Sa Romantisk… Det sa Klick nar vi satt brevid varandra pa ett flygplan. Perfekt!

 

Och han ar utan tvekan den perfekte mannen. Smart som in I helvete, vill radda varlden, sportig, lang och stark, haller Alltid upp dorren och betalar givetvis for oss bada. Men det kandes lite som att vara pa date med ett helgon. TANKT OM han anade vad jag har i mitt valfyllda bagage. Han skulle ju fly direkt och hitta en blond, sot liten norsk renuppfodare som aldrig haft en konssjukdom. Ska jag beratta for honom om att jag vid flera tillfallen haft sex med mina nara vanninor? Eller att jag drommer om att ha sex men flera man samtidigt? Att jag gillar stryptag? Ne, det skulle inte vara helt ok misstanker jag.

 

Nar daten var pa vag mot sitt slut sa hanglade han iaf upp mig. Antligen!! Trevande i borjan och jag var inte helt pa faktiskt. Kandes trist och osexigt nastan. Men sen lyckades han pa nagot vanster Falla (ja, som att i lagga krokben) ner mig pa golvet och hanglet blev mkt mkt trevligare. Han ar stark och tung och hade faktiskt en del tricks jag gick igang pa. Hans basta formaga var ju utan tvekan hans stora kuk som han tryckte hart mot mig medans vi lag pa hans golv och snurrade runt. Inget sex. Han ar ju ett helgon och spelar enligt spelets regler. Tyvarr!?!

 

Han har redan lyckats bjuda ut mig igen… Han Alskar Mig. Varfor att det sa osexigt?
Jag onskar verkligen att jag Alskade honom. Men jag kan inte Alska ett helgon nar jag vet att det bor en liten djavul i mig.

 

Nu gar jag vidare… Ikvall blir det after work och da hoppas jag pa att fanga en aldre man i kostym att alska innerligt den har veckan. Ingen ide att slippa dyrbar tid...

 

LOVE,

Me


 


 

 


Ar du jatte kat Och ger mig frukost pa sangen?

 

 

Nu har det hant nagot konstigt med mig. Det gor mig orolig. Jag tanker lite for mkt pa en kille, The Canadian, som jag skrivit om i veckan. Fem mail om dagen, sms och blossande kinder har resulterat i att jag kan ha handlat lite val fort. Kanske.

 

Detta har hant:

 

  1. Jag har dumpar mitt KK. Mitt KK som mailade snuskiga bilder pa alla fantastiska underklader han ville kopa till lilla mig, som ville binda fast mig i sin stora mjuka sang och uppfylla precis alla mina vata drommar OCH som inte tvingade mig att sova over. Var enkla och mkt kata relation ligger nu pa is. Vad ar det for fel pa mig?

 

  1. Jag har bjudit in mig sjalv pa date hos min karlek fran Kanada. JAG drog ivag ett litet sms imorse och undrade om jag inte kunde halsa pa honom pa sondag. Han svarade givetvis Ja, men vad skulle han svarat annars? Sa en romantisk day-time date med fnitter och promenad blir det. Ingen sexig middag med vin och garanterat hangel… Hur gammal ar jag? 15? Dessutom ar jag jatte nervos. Det har badar inte gott. 

Sa pa sondag morgon satter jag mig pa ett tag och reser ivag for att kanske kanske halla nagons hand… Istallet for att ligga naken i en sang med skavsar mellan benen. 

 

Fragan ar nu… Finns det killar som bade haller upp dorren OCH ar kata som vilddjur?

Eller maste vi valja???

 

LOVE,

Me


kanske Han är ute ikväll..


Som vanligt trippelbokat mig eftersom jag inte kan bestämma mig för vad jag vill göra efter jobbet. det är ju fredag och jag har sagt att jag följer med på AW, kanske äter middag med en kille, kanske går på tidig bio, kanske tar en prommenad och kaffe med god vän, förmodligen drinkar m tjejerna. 5 alternativ. kan kombinera ihop 2-3 av dom. kan ju inte utesluta AW helt.. tänk om jag träffar Han ikväll. så tänker jag alltid. tänk om jag träffar en riktigt bra kille ikväll, jag kan ju inte utesluta en kväll som har hångelpotential. det är förmodligen anledningen att jag går ut 3-4 dagar i veckan. och då och då orkar kroppen inte med det och jag får en blöt kväll och vaknar upp och inser att jag förbrukat alla endorfiner kvällen innan. helt slut. ångesten kommer också som en brist på endorfinerna- ibland helt befogad ångest iofs. som för ngn vecka sen när jag vaknade upp och insåg att jag i ett deep-talk avslöjat för mycket, ramlade på fyllan (det var isigt ok!!), flirtade med allt och alla och lyckades vilseleda en kille som jag bara vill ha som vän, spydde dagen efter men gick ändå ut för att festa igen senare på kvällen. för tänk om han med stort H var ute...

Love SC

Alltså vad handlar din blogg om?

 

 

Lite om den har bloggen, Att Kyssa En Groda. Forst och framst sa skrivs den av Me och SC. Vi ar tva unga kvinnor som ar framgangsrika pa alla plan I livet… forutom kanske da nar det galler man. Eller, de har inte haft stor framgang med oss borde jag skriva. For vi ar bada utan att overdriva kap.

 

Nu talar jag bara for mig sjalv nar jag skriver att nagot litet fel pa mig maste det kanske vara anda?!? Jag avverkar killar och man som pa lopande band och anda ar det ingen eller valdigt fa som lyckats fanga min uppmarksamhet i mer an en manad eller tva. Och anda sa tranar och langtar jag Sa efter blota morgon kyssar. Ja, jag ar krasen. Men ska man verkligen behova vika pa sina krav for att bli en av dem som gar hand I hand pa ICA? Nej, det tycker jag inte och det vill jag inte. Jag vill ha den stora stormiga pulserande karleken. Jag vill Kanna nagot och inte ga igenom livet undrandes hur det kunde varit.

 

Sa helt enkelt, ratt och slatt, det har ar en blogg om Karlek, Relationer, Sex och Man (kanske en kvinna da och da ocksa). We kiss and tell.

 

Karlek,
ME

Ska jag gora slut med mitt KK?


Dages sms:

"When can I finger you hard?? Next time we'll need another person and a vibrator"

Hmmm... Ibland lockar ju sant. Men inte just precis idag. Alls.
Battre lycka nasta gang.

Love,
Me





The game is getting old


Blir fullkompligt knäpp på killar som försöker spela ut mig. ringer efter 4 dagar, hör aldrig av sig två gånger i rad, och plötsligt försvinner de helt och tror att jag ska börja jaga dom. jag har varit med förr. jag vet hur han tänker och vad han vill uppnå och därför spelar jag inte med längre. inte just nu iallafall. han är på, av, på, av, och nu efter flera veckors mogen relation så ska han plötsligt spela svår och vara busy och inte ha tid. så jag sa att 'ok, det är lugnt. jag har mkt nu ändå, jag ringer när det lugnat ner sig'. och givetvis har jag inte hört av mig och nu idag & igår har jag inte ens orkat svara på hans mess som blir mer och mer desperata. det är straffet när han håller på som han gör. sluta spela spel och bara chilla för i helvete. låt oss ha kul och sluta tänk. vi kommer ändå inte bli ihop. I'm way out of your league.



One Night in Paris

 

Jag jobbade for nagra ar sedan i bar, en sa bar dar man som servitris har pa sig en diskret urringade topp, kort tight kjol och alltid ar tvungen att ha glimten i ogat. Jag tror att jag levde mig in i rollen mkt val. En sen kvall nar cigarr roken lag tat i lokalen sa lyckades en ung amerikan i mork dyr kostym, vagigt morkt har och nastan svarta ogon fanga mig uppmarksamhet. Vi utbyte tranande blickar och nagra artiga ord med varandra. Amerikanen lamnade baren efter bara en kort stund till min besvikelse. Men han lamnade osksa en lapp vid sitt whiskey glas. Pa lappen stod det “Meet me in Paris this weekend, beautiful you”, sen ett nummer och ett namn jag inte langre minns.

 

Tva dagar senare satt jag pa eurostar en tidig och het sommar morgon pavag till Paris. Allt jag hade med mig var min handvaska och hans lapp. Och givetvis ett underkladesset som gjorde mig vat av bara tanken. Forvantningarna krop i kroppen pa mig. Han motte mig pa stationen men en lang kyss och en bil med svarta rutor och forare. Dagen var solig och Paris hade aldrig varit mer spannande i mina ogon. Vi hanglade oss igenom stadens gator och torg utan att prata allt for mkt. Kvallen spenderade vi pa fina barer och restauranger jag inte heller minns. Men jag minns hans lukt och hans mjuka tunga mot min. I ena handen holl jag ett glas champagne och med den andra smekte jag honom under den vita fina bordsduken. Natten var fuktig och berusade knullde vi oss till sist genom varje rum I hans stora vaning. Det var ohamat sa som bara engangs knull far lov att vara.

 

Pa morgonen vaknade jag av att han forsiktigt tog pa sig sin kostym. Solen flodade in i rummet och over de vita lakanen jag lag naken i. Han satte sig pa sangkanten, kysste mig och sa att dorren till lagenheten skulle lasa sig sjalv nar jag gick.

Sen gick han. Inget vi ses eller vi hors. Vi vara bara ett one night stand, précis sa som man drommer om att de ska vara. Och det ar ju inte sa bara det.

 

Nar jag skulle lamna lagenheten sag jag att han lamnat annu en lapp. “For the train”. Under lappen lag en lite for stor hog pengar. For tagresan hem? 

 

LOVE,

Me


Machista- You can't handle me

På vägen till jobbet lyssnade jag på en låt om macho-män som vill imponera på tjejer men på fel sätt.
Det händer väldigt ofta- senast när jag hälsade på en vän i london och brunchade med några bankers som mer än gärna pratade om sina dyra aktiviteter medan jag satt helt oimponerad och undrade varför de hade ett behov av att dela med sig av den här informationen. Det blir alltid värre ju fler killar det är i sällskapet eftersom de hetsar varandra. Vem gör av med mest pengar snabbast? Vem hade den glassigaste semestern? Vem har de senaste prylarna? Vem fan bryr sig?
Men det är ju fascinerande att lyssna på. Som om de försöker hävda sig själva genom vad de har och inte vilka de är. Men du definierar ju inte dig själv genom vad du äger. 
Han får gärna ha pengar men få saker vinner mer än att ha pengar utan att visa det eller prata om dom.
Skryt om pengar kommer aldrig få dig att komma ett steg närmre min hud iallafall. Så då blir det ju lite lustigt att en macho kille definieras som en 'självsäker, kaxig kvinnotjusare'. Det vill säga allt annat än en osäker back-slick banker kille som pratar om hur mycket cash han kan göra av med under stockholmsveckan.
Även om jag gillar självsäkra killar så kan jag inte påstå att kaxiga kvinnotjusare väcker mer lustar än min vilja att inte vara en i mängden. Av princip kan jag ju inte låta en sån kille få mig. Jag måste bara bli den tjejen som han aldrig kommer få men som han alltid kommer försöka vinna.

'It's a simple fact, that you can't seem to handle me
Don't matter how you act with them, you can't handle me'

Love SC

Jag vill ha Karlek, som den ar pa Film

 

Nar det tog slut med Exet for nagra ar sen var jag ratt sjalvsaker. Vi hade varit sa fruktansvart kara i varandra, men jag Visste ju att graset var gronare pa andra sidan. 

 

Jag var hungrig pa karlek sa som jag sett den pa film och jag forvantade mig att amors pilar skulle traffa mig pa studs. Jag vantade pa den stora vilda passionen som stormar in i livet och tar over. Det har iofs stormat en hel del karlek i mitt liv de senaste aren… Men den har inte kants sa sjalvklar som jag hade forvantat mig. Sa som den verkar pa film dar manniskor alskar tills de gar sonder. 

For de starka kanslorna av blossande romantik jag har kant har alltid gatt hand i hand med skrikande tvivel.

 

Jag drommer fortfarande om karlek som den ar pa film. Karlek som ar stor, varm och utan tivivel. Karlek som haller en I handen nar man ar radd. 

Men vart ar den da? Film Karleken.  Finns den? 

 

Ar det for mycket begart att vilja alska tills man gar sonder? 

Eller ar graset kanske inte gronare pa andra sidan trots allt.

 

Karlek,

M

 

 


Jag kommer aldrig bli din


Vi träffas ute i vimlet. Du tycker att jag ser bra ut. Du blir överraskad över hur rolig och intellektuell jag är. Jag uppmuntrar dig. Bara lite lite hela tiden. Tillräckligt lite för att det ska störa ditt självförtroende och tillräckligt mycket för att du får hopp om att du kan få mig. Du vill ha mitt nummer, träffa mig igen. Men jag ger inte ut mitt nummer trots att vi har så trevligt och allt känns fantastiskt. Du både hatar och älskar det. Jag stannar inte för länge då jag är upptagen med att ha roligt även med andra och du tillbringar resten av din kväll nära mig i hopp om att jag ska fortsätta vilja lära känna dig, skratta med dig och få dig att känna dig fantastisk ikväll. Men du vågar inte vara för på och verka desperat. Jag ger dig en och annan lång blick men för att du inte ska tro att jag spelar spel kommer jag såklart förbi när jag 'råkar' får syn på dig. Men min närvaro blir kort i syfte att bara påminna dig om vilket underbart sällskap jag är. Åter igen när vi har som mest trevligt är jag tyvärr för upptagen för att stanna och du undrar om jag vill stanna men inte kan eller om du måste anstränga dig mer för att få mig att inse vilken fantastisk kille du är.
Om du bara visste.
Du ger mig ditt visitkort och jag lovar att höra av mig. Det skulle aldrig falla mig in att ringa. Du tänker på mig i flera dagar efteråt. Varför ringer jag inte? Vi hade ju så kul och klickade så bra. Du önskar att du hade mitt nummer, eller iafl mitt efternamn så att du kunde adda mig på facebook.
Veckan därpå träffar du mig på samma ställe och jag är ännu snyggare än du minns mig. Jag är så glad över att träffa dig men kommer inte ihåg ditt namn. Äh, du har också svårt med namn. Men den här gången kan du inte spela svår då du inte vill annat än att vara nära mig. Jag förför dig och släpper dig lika snabbt. Du blir galen.
Om du bara visste.
Jag kommer aldrig bli din och du kommer aldrig sluta försöka för du är ju en sån jävla fantastisk kille och när du kan få mig att förstå det the table will turn.
Om du bara visste.

Love SC






Kan nagon sla till mig sa jag vaknar??

 

Det skulle vara jatte bra om nagon kunde sla till mig riktigt hart i ansiktet just précis nu.
For nu hander det som alltid hander I min lilla hjarna nar jag ser Amor med sina pilar langt borta i horisonten.

 

Jag borjar fantisera. Jag drommer mig bort. Langt langt bort fran verkligheten. Drommer om nasta gang vi ses. Jag knapar ihop perfekta sma situationer och romantiska handelser. Jag tanker pa hur det skulle vara att sova ihop och kyssas i morgonsolen. Jag klurar till och med ut samtal och skamt som skulle kunna ta plats. Nar jag har tankt ut précis hur vi skulle bli granslost kara i varandra sa tar jag det hela till nasta niva. Han friar! Det far garna vara pa nagon bergstopp som ar drakt av himelsk gronska. Jag grater och sagar saklart Ja! Och sa grater han ocksa. Hojden av romantik!  Sen gifter vi oss, vi far sa vackra barn, bil, hund kanske och fler barn. Det far hans lockiga har och min lilla nasa....

 
Det kan ju handa att jag gar handelserna i forvag lite. Bara lite…

 

Men, man vet ju aldrig iofs.

 

Love(sick),

Me

 

 


Date med The Canadian - precis som den ska var


Ibland, nar man minst anar det, sa traffar man nagon pa en plats dar man aldrig nagonsin skulle letat. Man traffar nagon som forvanar och samtidigt kanns sa sjalvklar. 

Sa igar var jag pa date. En date, precis sa som dom ska vara, som pa film. Han holl upp dorren, vi var lite nervosa, vi fnissade, han sa att jag va vacker, jag rodnade och tittade bort, han bjod pa fika, lunch och bio. Jag kopte godis och vi fnissade lite till. Sen efter bio sa holl jag honom under armen och vi tyckte bada att det var sa mysigt och speciellt. Hostmorkret, regnet i luften och kylan kandes plotsligt bara harligt. 

Och jag vill traffa honom ikvall, helst nu... Men vi kommer att spela spelet. Precis som pa film. 

Love,
Me



Det finns varre saker att vakna till...


SMS fran The Canadian:
"... You are really, really quite beautiful and a lot of fun. It was lovely having you on my arm..." 

SMS fran KK:
"Next week I want to use you... When are you free?"

Love,
Me



Morgonstund har inte guld i mun


God morgon? Inte så värst. huvudet värker och jag kan knappt andas för att munnen är så torr. ändå tvingade jag mig ur hans säng och gick hem stört tidigt.
Ute med tjejerna igår. träffade den ena efter den andra liggbara killen men jag har svårt att vara trevlig och än mindre gå hem med killar som fiskar på krogen. det hela slutade med 3 hyenor och en chorizo i taxi hem. hem som i hem till mitt ex för min del. efter han slitit av mig kläderna och vi haft fantastiskt sex till kl 06 på morgonen sa jag att han fick göra precis vad han ville med mig. jag tänkte att han skulle binda fast mig i takkronan, han tänkte: röven.
vaknade någon timme senare med delar av honom över hela mig. bokstavligen.
walk of shame hem i min skyhöga klackar och skinnkjol. en lång dag framför mig. over and out. love SC






Exet och Karleken

 

 Det har funnits manga man, romanser, affarer och tillfalliga moten i mitt liv. Vissa minns jag inte namnet pa, medans andra har fatt en fin liten plats i mitt hjarta.

 

Men det finns bara tva som verkligen, verkligen betytt nagot for mig. Jag vagar till och med pasta att de format mig. De har bada lart mig alska granslost och de har bada fatt mig att tro att mitt hjarta aldrig nagonsin kommer att laka. Det Stora EXET och den Stora KARLEKEN ar mannen i mitt liv som lamnat riktigt djupa arr. Men arr ger karaktar sags det ju. Exet och Karleken ar mitt bagage, de ligger i en lada och ibland plockar jag fram dem for att sakna och minnas hur de kandes mot min hud...

 

Jag undrar fortfarande om nagon av dem skulle kunna varit HAN... 

 

LOVE,

Me

 

 


Veckans Date - The Canadian Del 2

 

 
Imorgon ska jag traffa en frammande man kl12:33 pa en tagstation. Han har rest en bra bit for att traffa bara mig. Och detta bara for att vi rakade sitta brevid varandra under en kort flygresa. Jag var osmiknad och han forkyld. Anda fanns det nagot dar… nagot man inte kan ta pa eller se. Det fanns kemi.

 

Vi kommer att ga arm i arm pa stadens gator, vi kommer att skratta, ata mat och kanske ta en kaffe i eftermiddags solen. Vi kommer att titta pa varandra och tanka “ar du den ratta?, vill jag kyssa din mun?, luktar du sa gott att jag skulle vilja kanna din hud mot min?” Och vi kommer att anstranga oss sa mkt att det ar fragan om vi verkligen gor ett rattvist intryck.

 

Kanske kanske kommer han att vaga kyssa mig nar solen gatt ner och kanske kanske kommer jag att flata mina hander i hans.


Men formodligen sa kommer han ha snea tander och jag kommer aldrig att vilka sa honom igen.


Det ar bra att vara krasen. Sags det.

LOVE,
Me



Mitt KK


For nagra manader sa traffade jag en man via en "exclusiv motesplats for framgangsrika pa internet". Helt enkelt en sida for kata manniskor med pengar. Jag ar inte jatte rik, men ratt sa kat ibland sa det kandes som en sida for mig. Sa efter nagra mail fram och tillbaks med en ratt anonym man sa tog daten plats pa en trendig bar mitt i smeten. 
Aaaa... Han visade sig vara en sjalvsaker, sexig advokat i kostym. Precis sa som jag vill ha dom, de aldre mannen. Det pirrade till i mig sa fort jag sag honom. Vi sippade drinkar och kallpratade ett tag. Men efter en kort kort stund lutade han sig fram, la handen pa mitt bara lar och viskade i mitt ora "I so want to lick your pyssy right now"... 

Inget sex forsta kvallen, for jag ar ju en fin flicka. Men vi sags snart igen for en middag. Dyr restaurang, vin, ljus.... ja rubbet. Da insag jag att vi inte hade nagot alls att saga varandra. Inget alls. Vi pratade om Metallica. Det var katastrof pa det planet. Men vi kunde inte slita handerna fran varandra och nar vi val kom hem till honom var vi sa uppladdade att sexet blev bade hart och blott. Sa som man vill ha det helt enkelt. Det blev tyvarr en natt utan kel och gos. Och inte heller dagen efter hade vi mkt att saga varandra. Jag forstod da att jag skaffat mig en perfekt KK relation. Snuskigt sex, fast egentligen sa tycker vi inte ens om varandra nog mkt for att vara vanner. Ingen blir sarad helt enkelt. 

Sa det ar mitt KK som jag smsat med hela dagen och nu ser det ut som att vi ska ga pa fest ihop... Eyes Wide Shut fest... 

I do Kiss and Tell :) 
Forts. foljer.

Love,
Me

I should've seen it coming, I should've fucking known



Fick ett ultimatum idag: förhållande vs inget.
paniken slog mig som en betongvägg. han har varit lika öppen som 7-eleven och nu plötsligt måste jag välja. men jag vill inte välja, jag vill äta kakan och har kvar den. så jag köpte mig tid genom att säga att jag älskar honom men att jag inte är redo för ett förhållande. jag hörde även mig själv säga att om jag går in i det här förhållandet vill jag göra det 110% och inte tveka. egentligen vet jag att det aldrig kommer att bli vi men jag är för självisk och vill inte vara utan hans uppmärksamhet och hans roliga & mysiga sällskap. vi har gått längs den här vägen flera gånger förut och det slutar alltid med att jag inte kan ge honom det han vill ha. En ständig gästspelare i mitt liv somm alltid kommer vara just det: En Gästspelare.

Love SC



"Fylle" sms - SVAR


Han: "Tell me more... more in detail what you want... and you'll get it... "

Me: "Well, we should definitely have drinks soon..."

Love,
Me

Det finns något som kallas kärlek


Det finns en kille som jag har varit förälskad i flera månader i. vi bor inte i samma stad och kanske är det just därför så safe att vara förälskad i honom. men han har allt jag letar efter. när jag ser honom känner jag mig trygg och lycklig. djupa känslor som jag inte har känt på flera år och när han rör vid mig skriker hela min kropp efter mer. jag kan inte släppa honom men jag är för osäker på hans känslor för att faktiskt satsa på något så dödsdömt som ett distansförhållande, vilket är helt värdelöst eftersom jag bara vill vara med honom- inte låsa honom.
Om det en dag blir vi kommer jag sluta leta. då får någon annan kyssa mina grodor.
Men tills dess måste jag träna.. så ikväll blir det middagsdejt och sen drinkar.

Love SC

"Fylle" sms

 

Vet ni vad som ar riktigt riktigt jobbigt?
Jo, nar man drar ivag ett sms som detta kl10, lagom till morgon kaffet och en timme senare inte fatt svar.

 

“I thought about you last night when I was alone in bed…”


Love,

Me

 


 


Mitt i veckan



7am: klockan ringer. jag tittar ut genom fönstret och ser regn och stänger av larmet. munnen känns uttorkad, kroppen tung och sömnen vägrar släppa greppet. nästa klocka ringer och jag stiger upp 15 min senare och inser att vinet från igår har kostat mig dagens frukost. möten hela dagen om marknadsstrategier och kommunikationsproblem.

7pm: lämnar jobbet på jobbet- det finns ju en dag imorgon också. platonisk sushi-middag med min goding som är en av de killar vars kärlek jag inte besvarat och som nu gått vidare som en vän. han har problem med sin tjej och jag ger honom tips: lyssna, bekräfta och ge en ärlig åsikt. han ska hem och sova och jag tycker att en drink för att smälta maten är på sin plats och möter upp tjejerna. skvallret är hett och namnen & skandalerna många. vi diskuterar bland annat hur mycket man kan förlåta och jag skäms lite när jag inser att jag inte verkar vara den förlåtande typen. eller så har jag inte hittat någon värd att förlåta.
vi går vidare och jag inser många timmar senare att jag druckit för många glas skumpa för en onsdag men där alkoholen går in går vettet tydligen ut och jag finner mig själv med en fantastifull drink (vodka soda) i handen några minuter senare. det är en hel del äldre patetiska (ensamma?) män ute denna höstnatt som verkar tro att de kan få mig så pass onykter att jag kan lura mina sinnen till att kanske vilja ha dom. men alkoholen gör dom varken snyggare eller yngre- möjligtvis lite roligare. träffar på en kille jag tidigare har dejtat i vimlet. han är snygg. varför tog det slut?
det tar mig cirka 10 minuter att komma ihåg varför. dags att sluta fatta dåliga beslut och jag går hem. men ett sista litet dåligt beslut på vägen- mitt vanliga mass-sms: "ute?". genast 3 svar. ensam kändes inte som ett bra alternativ att gå.

NattLove SC



En svettig man, tack!


Har har vi min vata, snuskiga drom. En man, mkt mkt aldre an mig, i smoking. 
En man som kan forfora mig, gora mig kat och ruska tag i mig. Finns det nagon battre an en man som grabbar tag i en och vet vad han vill? Finns det nagot battre an en kat man? Inte for mig iaf. 

Lite snuskig mystik tack!



Jag sager Nej Tack till alla unga stekare som anda ska dela pa notan, for det ar ju sa man gor nar man ar jamlik. De som garna gar ut pa Stureplan i stora gang, drar in skumpa och tror att de lever livet med nagon ung liten snarta pa armen. Det killarna som har kollat for mkt pa porr och tror att vi tjejer kommer pa en minut om vi blir munknullade. 


Nej, det pirrar inte till mellan benen pa mig nar jag nagon gang om aret tar en svang runt svampen. Pirrar som fan gor det nar jag kanner lukten av ciggar, tung aftershave och lite svett. 

Da rakar jag mer an garna boja mig fram... 

Love,
M

Veckans Date - The Canadian

 

Pa lordag ska jag pa date med en kille som jag traffade under en flygresa fran swe.
Det fanns en liten liten gnista dar sa han fick min mail. Man vet ju aldrig.


The Canadian tar sin PhD pa Cambridge till Jul och han ar tall, dark and handsome.
Han skriver valdigt roliga mail och kommer till stan pa lordag for att traffa mig.


 Nu undrar jag vad haken ar? Han maste han varldens minsta kuk.


Me me me me me.

Man skulle kunna saga att jag har nagra bollar i luften just nu. Nagra killar pa kroken som foder mitt lilla ego. Ett litet harem med man fran varldens alla horn. Och jag har en hel hord som redan ar historia. Forbrukade man att minnas. Men jag "alskar" ingen... Ni forstar. pa riktigt. Eller sa "alskar" jag en kort liten stund, innan mannen i fraga tar ett litet litet snesteg och da blir jag kall som en sten och glommer fort. 

 

Det blir en del snuskiga sms, fina sma mail som far mig att le, romantiska dater, taxi hangel under morka regniga kvallar och kanske en middag med drinkar och vin. Ibland blir det bara sex. Det ar harligt, vilt och omvaxlande. 

 

Men ingen av dessa man har lyckats att pa riktigt fanga mitt hjarta... Varfor? undrar jag ofta. 

Ar det mig det ar fel pa eller finns Prinsen verkligen inte dar ute? Ar det han bara en vat drom? 

 

Hmm, jag tror fortsatter kyssa snuskiga grodor ett tag till... 

 

Love,

Me


Love SC


Tristess är nyckeln till nya och gamla möten

Minst en gång i veckan får jag en känsla av tristess och jag fixar problemet genom killar. Vem som helst kan falla offer för min tristess och ofta faller de i glömska fort.
Av någon anledning blir dessa killar som uppkommer när jag är needy men inte intresserad de värsta av tofflar efter bara några dagar. De tappar allt vad självrespekt heter och det finns inga gränser för vilka uppoffringar de gör när jag väl fått dom i mitt spindelnät. Måns är ett bra exempel. Han klev bland annat upp ur sängen och tog en taxi över stan varje gång jag ringde- oavsett om det var kl 03 en tisdag och jag var festglad och han i djupa drömmar med Mr Blund. Det tog en vecka innan jag förlorade respekten för honom. Respektera dig själv annars kommer jag inte göra det. Mitt ord blev hans lag och efter veckor av mys bestämde jag mig för att om jag inte ska ligga med honom var det ingen idé att ens ses. Så en natt snubblade jag hem till honom (jag vet, tror det var första gången jag faktiskt ansträngde mig och gick hem till honom) och förförde den smala kraken. Resultat: Chock. Oväntat nog hade han en anakonda innanför byxorna som han inte kunde hantera. Han sa att det var fantastiskt. Jag svarade aldrig igen.
Idag är en sådan typisk dag när jag leder av tristess igen. Så jag ringde ex1, 2 killar som jag vet fått en amorpil i hjärtat och lägligt nog fick jag även ett sms av ex2 som fortfarande är kär i mig och tror att vi ska gifta oss en dag. Han har försökt bjuda mig på middag i flera veckor men jag har ställt in varje gång men idag bokade jag in en ny dag som faktiskt är realistisk. Så denna vecka består av 3 bekräftelsedejter, en sympatidejt och en ny dejt.
Den nya dejten? Killen mitt emot mig på bussen.

Love SC

Men Nej Nej Nej!

Jag kande imorse att jag kanske borde vara trevlig och maila tillbaks till Fransmannen. Gemensamma vanner, kan bli jobbigt att bara springa in i honom ute pa stan etc. Sa jag maila och tackar for festen, skriver att det var synd att jag missade dansen... Men jag namner inte hans bio forslag. Saklart, for jag ar nu sa avtand att jag inte ens tycker att hans daliga "franska" engelska ar charmig. Visst ar det ett ratt tydligt tecken pa att jag inte ar sugen?!? Det ar ju inte sa att jag pa nagot satt kunde ha missat att lasa om just Bion i hans mail.

Sa vad gor Fransmannen??? Han ringer. Precis just nu. Under kontorstid. OCH lamnar ett meddelande!!
Kunde det bli varre? JA! Han sager att han trodde att jag var sur pa honom for att jag inte svarat pa hans mail.
Har spydde jag nastan kan jag saga... Sen fragar han om jag har lust att ga pa bio imorgon?

Vad ska man saga? Det kommer inte vara latt for Fransmannen att klara sig i denna stora, laskiga dating stad.
Snalla, sota killar dar ute... 3 DAGARS REGELN FUNKAR! Lets go back to basics!

Love,
Me

PS. Jag ar desperat.



Lat oss kalla honom Fransmannen, det later lagom sexigt och spannande. Det kan han behova just nu. Vi spang pa varandra pa after-work for nagra helger sedan och har val nagra gemensamma vanner. Jag la val inte mkt energi pa honom den kvallen, men visst kan en kraftig fransk brytning vacka ett litet pirr i vem som helst. 

Han hittade mig pa facebook samma kvall och bjod ut mig pa dubbel date. Det kan ju vara ku tankte jagl. Jazz klubb ala nyc blev det. Jag, fransmannen, min bortskamda, rasnygga amerikanska vannina och ytterligare en fransman, som hade valdigt dalig engelska bor laggas till. Helt ok trevligt... givetvis fick jag agera lekledare och pratade nog sonder alla for att undvika pinsam tystnad. Min vannina var inte lika imponerad av deras franska rotter som jag.  Fransmannen forsokte smidigt halla min hand Pa Bordet... Det lyckades inte Sa bra. Det kandes lite som att vi var 14. Obekvamt. Taxi hem fort, puss pa kinden och hej da.

I helgen hade Mr Paris fest hemma och jag dok upp med min svenska van. Det var vin, ost, sarl, mkt folk, vuxet, trevligt och inte allt for mkt tid for prat mellen honom och mig. Det blev lite mysiga smekningar da och da nar vi var nara varandra. Man liksom gar och gnider sig i smyg. Mmmm... En harlig och valtranad manskropp, grova hander som tar en runt midjan. Pirr pirr! Inget hangel, inga snuskiga viskningar... Det badade gatt. Trodde jag. Ibland maste det fa gro lite...

Tills jag far det har mailet pa facebook:

Thank you!

Between You and X


Hi X, thank you very much for coming saturday, I really appreciated it and it was nice to see you again! 
xxxx I missed you on the dance floor :(

Anyway thank again for coming, I hope you enjoyed the party and that you went home safe with your friend!

Will be a pleasure to see you this week again if you have time!? xxxx

Good night!
Bisou
xxx

Snipp Snapp Snut sa var sagan slut. Glomde han att skriva PS... ? 

LOVE,
Me

RSS 2.0